Boring days

Usch, vilket ruskigt väder. Igår morse när jag skulle till gymmet var det mer ett gympass att skrapa och skotta bilen är själva gympasset 😂.

Elliot sov jättelänge igår så vi missade babysången! Så kan det gå men ville verkligen inte väcka honom. Så vi gick ut på en promenad senare på eftermiddagen för lite frisk luft. Det var som ett ytterligare gympass med att dra vagnen i massa snö samtidigt som snön piskade en i ansiktet. Skönt.

Det var ju ändå babysång idag också… Men alltså idag var ju vädret ännu värre så vi har inte ens tagit oss utanför dörren. Både Elliot och jag är måttligt rastlösa. Man märker att han är större nu då han verkligen måste stimuleras mer…två dagar hemma har gjort honom riktigt uttråkad. Han har tröttnat på alla sina leksaker. Det enda han just nu tycker är kul är att rulla och dra sig upp i sittande position. Han har helt sjuk fart på rullet så man kan inte vända sig en halv sekund för han slår i huvudet i allt som finns. La honom på ena sidan vardagsrummet, sprang in i köket och stängde av spisplattan och när jag kommer in igen ligger han under soffbordet, haha.

Vi har lekt massor i sängen och läst. Klockan är bara 15.37 och jag vet inte riktigt hur jag ska underhålla honom till klockan 20… resten av veckan har vi massa bokade planer så oavsett vädret så måste vi ta oss ut i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s