Elliot 6 månader

Idag blir den här älsklingen hela 6 månader! Ord kan verkligen inte beskriva kärleken till den här killen så jag försöker inte ens.

Han fick en cool keps i halvårspresent och såg genast så mycket större ut. Vart tog vår lilla bebis vägen?

Lite status:

– Han gillar verkligen allt vi ger honom. Broccoli, ärtor, lasagne, katrinplommon osv. Det enda som han ibland inte vill ha är välling. Vissa dagar slurkar han hela flaskan och vissa dagar vill han inte alls ha. Däremot har vi svårt att introducera mer och öka mängderna då hans mage börjat krångla enormt. Så ingen stress med att byta ut ersättning mot måltider här. Nästa vecka ska vi dock till en specialist så jag hoppas vi får bukt med hans mage då. Han är väldigt intresserad av mat så det är tråkigt när han inte får smaka så mycket som han vill.

– Han sover fortfarande bra på nätterna. Från 20-7. MEN han är fruktansvärd svår att natta. Tar oftast en timme ungefär… idag tog det 1h och 15 min. Hoppas det vänder snart.

– Är fortfarande ingen långsovare på dagen. Det är små korta tupplurer som gäller för den här herren.

– Slutade amma helt denna vecka. Känns väldigt skönt faktiskt. Senaste veckorna har jag bara ammat på morgonen men denna vecka slutade vi med det. Känns som både han och jag är klara med den biten. Jag kan klä på mig exakt vad jag vill (yey!) och han kan äta och spana på saker samtidigt. Många varnade för att det oftast är psykiskt jobbigt att sluta amma. Det tyckte inte jag, eller kanske lite att den tiden är över och aldrig kommer tillbaka. Min första bebis har blivit ”stor” liksom.

– Allt som allt är han världens goaste bebis ❤. Såklart är han grinig ibland men mest av allt är han mer än jag någonsin kunnat önska mig ❤.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s