3 från helgen

Jag och den här sötnosen (alltså, tänk att detta är min son!!!) Hängde i fredags. På morgonen var hela familjen på babysim och sen var vi på IKEA och gjorde ritningen över vårt nya kök. Kommer bli så sjukt snyggt! Imorgon ska en hantverkare komma och kolla då kan vi förhoppningsvis få en tidplan.

På kvällen mötte jag och Elli upp Victoria och Leopold för en middag på tacobar. Ja, för ett år sen var det AW och middag på typ Riche. Nu blir det middag klockan 17 på Tacobar 😂. Men inge fel med det! Vi unnade oss en varsin drink och åt gott utan att störa omgivningen med bebisarna.

I lördags åkte vi till Bauhaus och kollade lite badkar och sånt till nya lägenheten. På eftermiddagen kom Jessica och Jesper förbi på fika. Vi planerade inför båtmässan och sommarens båtsäsong. Båtnördsgänget, haha. Längtar!

Helt sjukt. I morse var vi på BVC (allt var bra med honom. Fem och en halv månad. 70 cm och 8kg prick :)). När det var dags för hans förmiddagslur sov han 2.5h. Det har sällan hänt. Han sover max typ 40 min annars på dagtid. Och nu har han sovit 1.5h på sin eftermiddagslur. Jag är van att stressa i ultrarapid när han sover så nu sitter jag här och typ undrar vad jag ska göra!? Lyx! Hoppas det håller i sig. Jag har städat, packat upp ved, druckit 2 koppar kaffe, planerat 7 middagar och beställt mat till det på Willys. Nu ska jag bara njuta av ensamheten och lugnet till han vakar (vilket han lär göra typ nu eftersom jag skrev detta).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s