En helt vanlig dag som mammaledig – lunch på stan & köksplaner

Varje morgon får Elliot kolla lite babblarna. Det är sååå skönt att kunna laga och äta frukost i lite lugn och ro.

Älskar hans leopardtights😂. Två personer frågade idag om han var en tjej. Är det bara tjejer som kan ha leopard? Jag tycker det är så gulligt på dom små med djurmönster.

Försökte ta en fin bild på mig och Elliot. Men han är verkligen en Mini-Tarzan (vet inte om effekten ökade pga hans byxor) han kan inte sitta still en sekund (eller jo, i vagnen oftast).

Vi lunchade med mormor. Min mamma alltså. Och sedan tog jag och Elli en fika. Han fick ersättning och jag fick en havrelatte.

Efter det gick jag och kollade på lite inredning samt besökte Ikeas pop up köksbutik vid Mood. Försökte hitta lite inspiration till nya lägenheten. Vi måste verkligen bestämma oss snart då det bara är 4 veckor kvar till vi får tillträde och ska börja renovera. Det är ju leveranstid på grejer och vi kanske borde hitta någon som kan göra arbetet åt oss också… stress! Tycker i alla fall att vi ska ha en underlimmad diskho (som bilden ovan fast större såklart). Så fint! Jag och min älskling tog tunnelbanan hem, lekte flygplan och lagade kycklinglasagne ❤.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s