Hänt sen sist – Sålt lägenheten och köpt ny

Oj, tiden går så fort. I veckan har det hänt mycket. På 48h hann vi både sälja lägenheten och köpa en ny! Weho! Så himla glad att vi blir kvar här i Gamla Enskede. Vi hade sån tur som hittade den perfekta lägenheten precis när vi sålt vår.

Det roligaste är att vi ska fixa om typ allt. Kommer väl ångra att jag sagt det. Men just nu är det så kul att kolla runt på köksbänkar, golvfärger och nya möbler. Vi får tillträde redan om en månad så det är lite stress att ta alla beslut dock så allt hinner levereras, så det kan börja renoveras så fort vi får tillträde.

Firade lägenhetsköpet med en middag ute och en mango Margarita 🥂.

Elliot är taggad på att få inreda sitt rum!

Igår gick vi en sväng på stan (jag kan inte vara den enda mamman som tar tillfället i akt och chillar loss på toan när man väl är där 😂🙈?!).

Åt en god spicy lax sallad på Urban Deli.

Och sedan kollade vi luckor på Superfront för att bestämma hur köket ska se ut 😍. Blir grått med mässing. Bänkskiva har vi dock inte bestämt än, men någon ljus. Vitvaror från Samsung. Något som ovan i badrummet fast vitt/ljust handfat och rostfri blandare. Så mycket val!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s