Julafton i Almuñecar

Jag vill nog påstå att vi har börjat med en ny tradition, att fira jul här i Spanien. Vi har haft en jätteskön och lugn julafton. Vi började med en mysig frukost hemma och sedan tog vi en promenad. När vi blev lunchsugna satt vi oss på stranden och åt. Det är tydligen tradition att bada vid 12.00 på julafton, men det hoppade vi. Bara 18 grader i vattnet. Varmt för att vara vinter men alldeles för kallt för mig.

När vi kom hem igen satt vi oss på terrassen och njöt. Vädret är helt underbart. Idag var det 21 grader i skuggan, så säker 25-26 i solen.

Jag bytte om till baddräkt när vi kom hem i hopp om att få lite kulör på min vinterbleka kropp.

När solen började gå ner lagade vi tacos (bästa julmaten, haha) och sedan dukade vi upp pepparkakor och paradisasken. Vi har inte hittat något soffbord så vi fick köra en lösning med nattygsborden. Lite julkänsla med lilla granen fick vi till i alla fall :).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s