Ny vagn och julmarknad

Robin kommer aldrig mer våga åka ifrån oss, haha. Han är i Spanien med jobbet i 4 dagar. Elliots vagn gick sönder och jag är så arg på den där vagnen så åkte och köpte en ny. Köpte den nya Bugaboo Donkey2 som kom för ett par veckor sen. Den verkar sjukt bra. Så stabil och robust men ändå riktigt smidig. Dock är det ju ett smärre rån med vagn.

Älskar att den är en riktig pack-åsna! 

Inatt vid 3 vaknade jag av att en lastbil pep som tusan utanför. Matade E och bytte blöja. Halvsov lite sen fram till 7 och störde mig sjukt mycket på den där lastbilen som pep. När E vaknar lägger han veckans nr 2 i sin blöja han haft sen klockan 3…så ni kan ju gissa nivån av läkage. Det var bara börja riva av sig kläder och tvätta dom och oss. Och den där jäkla lastbilen tjuter så jag blir galen. Inser på vägen till badrummet att det inte är någon lastbil utan det är kylen och frysen som har pajat under natten och kör någon varningssignal då temperaturen är för hög. Det var bara riva ut allt och rädda det som kunde räddas. Och här har jag pumpat mjölk för kung och fosterland för att jag ska bort på lördag. Det var bara att slänga allt. Så nu ligger jag och kollar på ny kyl och frys. Jaja, det finns värre saker i livet men det är tråkiga pengar att spendera och det var bara bajs överallt, mat överallt, unge som gallskriker och jag höll på att bryta ihop. 

Efter den inte så härliga morgonen mötte vi upp Victoria och L. Vi åt lunch i Globen och sen gick vi på julmarknaden vid oss. Det var ett bättre avslut på denna dag :).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s