Asgarv och bra nätter

Om vi får fler barn i framtiden så tror jag inte att känslan av att uppleva något för första gången kommer vara lika speciell som med första barnet. Här om dagen körde Elliot livets första asgarv och det var helt magiskt. Robin höll på att ”prutta” honom på magen och han skrattade högt så han nästan tappade andan. Så underbart! Han förgyller verkligen livet, mer och mer för varje dag<3.

Nu ligger jag mellan mina sovande killar i sängen. Elliot ligger med sin lilla hand på min kind för att känna att jag är här. Det är så mysigt så jag vill inte somna. Har passat på att kolla recept inför veckans storhandling och betalat räkningar istället. 

Vi har fått in någon form av rutin med sömnen. De dagar vi är hemma så försöker vi lägga honom vid 20-21. Vid 23 när vi själva brukar gå och lägga oss så matar jag och byter blöja. Sen brukar han vakna ca 3-4 på natten för mat och sen vaknar han 7-8 på morgonen. Det innebär alltså oftast bara 1 uppvak för mig på natten. Ibland blir det 2 gånger om han ätit dåligt innan läggdags. Detta har hållt i några veckor nu. Vågar inte säga detta egentligen då det kan vända på en natt, haha. Men man kan ju hoppas att det håller i sig. Eller ännu bättre – att han börjar sova hela nätter :). 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s