Elliot 3 månader

Idag blir den här gullungen 3 månader. Det brukar sägas att 3 månader är lite av den magiska gränsen, att amningen, sömnen och magen blir bättre då. Tack och lov har han inte haft ont i magen vilket verkar vara ovanligt. Sedan några veckor tillbaka har han börjar sova nattpass på 3-5h. Oftast sover han först 3-4h för att sedan äta och sen 2-3h. Verkligen helt okej tycker jag. Nu kommer han väl börja sova dåligt bara för att jag skriver det här, haha. Men ja, det känns som att allt börjar bli lättare nu då det är mer rutin på sömn och amning. Vi har börjat lära känna varandra bättre och förstår varandra mer.

Han gillar att vara med och blir oftast grinig när man lägger honom ner. Han vill helst sitta upp och se vad som händer. Han hatar att ligga på mage. Man ska ju helst ha barn på magen ca 1h om dagen för att träna, men han bara gallskriker så det kan vi glömma. 

Vår lilla prins som vi älskar dig 💙

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s