Fredagsfika

Igår tog jag och denna sötnos en promenad till Söder. Man får passa på att ta långa promenader när solen visar sig från sin bästa sida. Vi försöker komma ut i friska luften varje dag, men det är ju inte lika lockande när regnet öser ner. Då blir det oftast en sväng till Globen för lite shopping, haha. Det är typ det enda som kan locka ut mig regniga dagar. Må solen skina så plånboken inte sinar.

På Söder mötte vi upp Camilla och tog en fika på Gunnarssons. Kan inte riktigt rekommendera det för barn. Det var trångt med barnvagn och inget skötbord eller handikapptoalett så fick byta blöja i en minitoa på golvet. Man lär sig hela tiden. Det är verkligen annat att tänka på nu när man ska ut och äta eller fika.

Nu ligger vi hela familjen i sängen, myser och kollar Nyhetsmorgon. Älskar lördagar! Strax ska vi göra oss iordning och promenera till Söder för en lunch med Elisa som är här från Finland. Ikväll är det Jennys 30-årsfest och jag ska lämna Elliot hemma i flera timmar för första gången. Är inte nervös alls, Robin är ju fullt kapabel att ta hand om honom själv men jag är mest rädd för att sakna honom. Knäppt egentligen, det är ju bara några timmar, men vill mest bara gosa med Elliot hela tiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s