Vår hushållerska Solbritt

Igår var det min födelsedag och jag blev firad ordentligt av lilla familjen. Vaknade med frukost på sängen och fick bland annat en robotdammsugare(!!!). Robin trodde väl jag hade slagit i huvudet när jag önskade mig en. Men ville verkligen, alltså VERKLIGEN, ha en. Låter kanske sjukt tråkigt men jag vill helst dammsuga typ varje dag och då kan Solbritt (har döpt henne till det) göra det åt mig så får jag mindre stress och mer tid till annat. 

På kvällen åt vi middag på Gamla Enskede Matbod. Lika gott och mysigt som vanligt. En helt perfekt födelsedag <3.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s