Hello friday

Hej fredag! 

Idag har vi varit på pappas jobb och ätit lunch. Hans kollegor hade inte fått träffa Elliot än så det var kul. Även om E körde lite gallslrik emellanåt, hehe.

Jag har precis kört några rundor på ett mamma mage pass. Fick grönt ljus att träna lite hårdare efter min återkontroll och jag är sjukt pepp! Måste bara känna efter vilket gym som passar bäst nu. Ett som är nära och där man får ta med barn men inte har några mammapass eller ett lite längre bort där man inte får ta med barn i gymmet men har mammapass. Kanske får provträna en månad på ett av varje och känna efter.

Nu är Robin på väg hem. Idag blir det hemmagjord pizza och rödvin. Sen blir det Idol framför lite lantchips och Marabou såklart. Älskar fredagskvällar, bästa på hela veckan. Dessutom behöver Robin inte ha några visningar på söndag vilket innebär att vi får en hel helg tillsammans med familjen. Kan inte bli bättre! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s