Min sidekick

Det är så mysigt att ha en sidekick hela dagarna (så länge han inte är ett skrikmonster, haha). Man känner sig liksom aldrig ensam. Igår var vi på babysång och sen lunchade vi med Vicki. Jag har varit sjukt trött de senaste dagarna. Jag tar ju hela nätterna själv eftersom jag ammar och det är rätt slitigt. Men de senaste två nätterna har han sovit pass på 4-5h! Känner mig som en ny människa. Det eviga pratet om sömn när man har barn, haha. 

Nu ligger han och sussar igen och jag dricker kaffe i lugn och ro i sängen. Vi ska ta oss ut på en långpromenad och i eftermiddag ska vi fika med Natalie. Jag måste kika på nya kläder till lillen också (långisen kanske vi ska kalla honom). Han är 61cm och väger 5kg precis. Väldigt lång och smal och det är jättesvårt att hitta kläder! Stl 56 sitter bra på bredden men är alldeles för kort. Stl 62 är bra i längden men för stort på bredden så det hasar ner. Vi har bodyförlängare som i alla fall fungerar på H&M och Livlys kläder så det blir nog shopping där. 

Puss och kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s