Elliot 1 månad & sömntips

I fredags blev Elliot en månad. Är det klyschigt att säga att det är den bästa månaden i våra liv? Såklart väldigt utmanande men samtidigt så fantastiskt. Innan vi skaffade barn visste jag inte att man i princip ammar HELA tiden de första månaderna. Igår natt sov han superbra med bara två uppvak och somnade snabbt om igen efter amning. Inatt däremot var det tvärtom, han sov nog sammanlagt två timmar och var vaken resten, haha. Jag behöver mycket kaffe idag! Mitt bästa tips är att inte kolla på klockan och börja räkna hur länge man sovit, man blir knäpp då. Såklart är det svårt att inte kolla tiden, jag surfar eller spelar oftast på mobilen medan jag ammar på natten, men jag räknar aldrig sovtimmarna. Jag tror vetskapen om hur få timmar man sovit gör en mentalt tröttare. 

Igår var vi och tömde båten inför upptag (eller okej Robin gjorde det men hjälp av E’s farfar, själv hängde jag hos svärisarna). Idag har Robin visningar så jag tänkte åka och byta en tröja och sen fika hos mina föräldrar.

Puss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s