Helgen – Båtpremiär för E & Kräftis

I fredags var Robin hemma från jobbet. Jag älskar när alla vi kan vara hemma tillsammans, det är så mysigt! Riktigt skönt att få fria händer ibland också. All credd till ensamstående mammor. Jag skulle bryta ihop om jag inte fick lite avlastning av Robin ibland. Efter lunch åkte vi ner till båten. Vi skulle ju nämligen ha båtpremiär för Elliot.Lilla älsklingen som försvann djupt där inne i flytvästen, haha. Så liten!

Vi åkte ut till ön då vi inte ville sova i båten nu när det blivit lite kyligare. Elliot skötte sig exemplariskt hela båtresan, han sov som en stock. Han har ändå åkt mycket båt när han låg i magen så jag tror han kände igen gunget och motorljudet.

Mot kvällen hade vi kräftskiva. Jättemysigt! Älskar hösten ute i skärgården när det blir helt kolsvart på kvällen och man kan tända massa ljus och bara mysa. 

Lilla björnen ❤ är så kär i den här krabaten. 

Lördagen låg vi i sängen länge (mest för att Elliot ville vara vaken halva natten). Åt en god frukost länge och bara mös. Kändes som semester att åka ut till ön då både Robin och svärföräldrarna kunde ta honom ibland så man kunde äta i lugn och ro :).

Elliot var inte sådär jättepigg på att sova så mycket inatt heller. Nu somnade han äntligen (klockan är snart 14). När han vaknat tänkte jag mata honom och sen köra en sväng till Centrum. Behöver verkligen ett par jeans. Mina gravidjeans är för stora och mina vanliga jeans får jag inte igen i midjan än.

Puss och kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s