En dag med Elliot 

De senaste nätterna har Elliot vaknat var 3e timme bara. Helt godkänt tycker jag! Då har det blivit 3h sömn – 1-2h amning – och sen 3h sömn igen. Det har gett mig totalt 6h sömn per natt vilket jag ändå måste se som väl godkänt. Det klara man sig ju fint på. Mycket mer sömn än vad jag fick under sista delen av graviditeten. Men skulle ju inte tacka nej till lite mer sömn. 

Idag hade vi inget inplanerat. Vi vaknade vid strax innan 7 och vid 9 somnade Elliot om igen och då gjorde jag detsamma. Gud så skönt det var! Jag vaknade igen vid 10 och åt en frukost i lugn och ro medan han sov vidare.

I natt fick Elliot sova i egen säng för första gången (han har annars sovit i nestet mellan oss i sängen). Både jag och Robin sov så mycket bättre. Det är så mysigt att ha bebis mellan oss i sängen, så vi kommer säkert ha det ibland ändå. 

Min plan var att åka till Nacka Forum eller Farsta Centrum. Det gick dock inte så bra. Vi har ingen hiss och det var helt omöjligt för mig att få ner skötväska, vagn och babyskydd. Elliot ville inte somna så kunde inte gå ner med en sak i taget eftersom han grät varje gång jag kom utom synhåll. Så kan det gå. Får hitta en lösning på det där. Det stoppade dock inte oss, utan vi fick promenera till Globen istället. Det är ju bra för plånboken eftersom utbudet där är riktigt dåligt. Så blev bara ett par handdukar hem.

Medan Elliot fortfarande var vaken gick vi in på leksaksaffären. Om mamma shoppar ska bebis också få något. Han var vaken i butiken och jag viftade med några skallror framför honom och denna reagerade han på genom att vifta med händerna. Tolkade det som att han ville ha den, så det fick han!

Efter en stund somnade han. Då insåg jag att klockan var 15.30 och att jag nog borde äta lunch. Så tog en varm smörgås på Espresso House. 

Nu är vi hemma igen och myser i soffan. Glömde köpa blöjor så när pappa kommer hem får det bli en promenad igen :).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s