Bara vi två 

Idag är första dagen jag är ensam hemma med Elliot. Det har verkligen varit så mysigt att vara hemma hela familjen. Men någon måste ju försörja oss 🙂 så nu får jag och E klara oss själva om dagarna.

Elliot vill helst bara somna på mig eller när vi är ute och går med vagnen, och när han är vaken vill han i princip bara äta, så det är lite svårt att hinna med vardagssysslorna och att äta mat. Men sånt får helt enkelt lida lite. Robin har fått servera mig när han varit hemma, men jag hittar nog lite rutiner snart. 

Har testat babysittern och bärselen. Babysittern fungerar okej även om det känns som han är lite för liten för den. Bärselen däremot gillar han inte. Tror han är för liten för den. Känns som han försvinner i den och huvudet är inte riktigt stabilt. Tror vi testar den om några veckor igen när hans nacke är lite starkare. Vore skönt att ha händerna fria så man kan få något gjort här hemma.

Han ville inte riktigt somna här hemma så jag gick ut på en promenad, då däckade han på 2 sekunder. Skönt! Då fick jag tid till att gå in på Ica också och köpa lite nödvändigheter. 

Senare idag kommer mamma och syster förbi. Det blir mysigt! Annars har vi en lugn dag framför oss. Vi ska bara mysa hemma tänkte jag. Kanske en till promenad senare i eftermiddag om vi blir rastlösa. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s