Fredag & Lördag – ultraljud och Taverna Brillo

I fredags var vi på ultraljud (man får gå på det om man gått en vecka eller mer över tiden) för att kika att bebis mår bra i magen. Allt såg jättebra ut och det är väl därför han inte vill kika ut än. 

Så igår tog vi oss ut på stan en sväng. Även om jag känner mig allmänt icke-fin just nu då jag börjat svullna upp så kändes det lite trevligt att sminka sig och locka håret. Kände mig genast lite finare! 

Först gick vi på stan en sväng och kikade i butiker. Köpte en gosig kanin till lilla E på NK (som vi bad expediten slå in, haha). Tänkte att vi kanske kan locka ut honom med en födelsedagspresent. 

Sedan tog vi oss till Taverna Brillo och åt middag. Jag ville såklart ha allt på menyn som gravida inte bör äta, så fick snällt hålla mig till kostråden och trösta mig med att det max är 5 dagar kvar tills jag får äta precis vad jag vill!

Älskling ❤ vi beställde calamares att dela på till förrätt.

Jag tog spagetti och köttfärssås och Robin tog tonfisk. Suktade mer efter hans tallrik :).

Nu är Robin ute och handlar mat till mig. Var endast sugen på halloumiburgare från Max. Han är bäst som kör till Hammarby Sjöstad för att jag ska få det jag är sugen på. Det är min man det <3.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s