Bebis kvar i magen 

Nej hörrni, här är det ingen bebis än. Riktigt envis krabat det där. 

Mina dagar är riktigt sega just nu. Hjärnan vill hitta på saker men kroppen orkar inte riktigt. Det har blivit lite lunch och fika med syster och Vicki i veckan annars har jag lyssnat på ljudbok och bakat eller lagat mat. Har sån huvudvärk hela förmiddagarna, antar att det är pga min bristfälliga sömn. Nu är det på den nivån att det bara inte går att vända sig på natten. Allt låser sig. Att ligga i exakt samma position en hel natt är riktigt jobbigt ska ni veta. Så sover max 2h i sträck.

Kom ut nu då bebis!!!!

Eftersom bebis inte vill titta ut så ska vi till barnmorskan imorgon och kolla hur bebis mår samt eventuellt då boka igångsättning (tror jag). Skönt med fredag imorgon så jag får ha Robin hemma en hel helg. Om inte bebis kommer på lördag så har vi bokat bord på Taverna Brillo och innan det vill jag köpa en present till bebis på Livly för att locka ut honom. Man måste ha saker att se fram emot när man går över tiden. Annars blir man galen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s