Gravidstatus v.41

Snälla, låt detta vara sista gravidveckan! Nu längtar vi så vi spricker och orkar inte vänta en dag till. Robin jobbar på dagarna och jag försöker sysselsätta mig. Blir oftast en lång frukost på balkongen, en 45 min promenad, lunch/fika med någon kompis, storhandling eller shopping, lite städning hemma, läsning, korsord… börjar bli lite enformigt och nu är jag trött på att vara ledig. Vetskapen om att det är max 1.5 vecka kvar känns bra, men vill verkligen helst inte bli igångsatt utan vill att det ska starta av sig själv.

Har ingen bild från denna vecka så sprang och tog en framför spegeln nu.

Magen är verkligen, alltså VERKLIGEN stor nu. Det är riktigt jobbigt att böja sig och bara för det tappar man ju saker hela tiden.

Jag mår bra fysiskt och har varken några sammandragningar eller förvärkar… dom försvann när jag slutade jobba. Men mitt tålamod är inte det bästa och jag går typ och är deprimerad innerst inne för att han inte vill komma än. Vet ju att det är helt normalt att gå över tiden (vilket man ju egentligen gör vid 42 fulla veckor) men ja, alla som varit gravida och
gått över tiden för beräknat BF vet nog känslan.

Hur som helst mår jag bra och dagarna flyter på. Det gäller att sysselsätta sig och inte tänka för mycket. Har lagat mat och fryst in och i veckan ska jag nog baka. Kan tänka mig att det blir mycket fikagäster framöver :).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s