Inget barn

Nej, här har det inte fötts något barn. Oj, vad mycket frågor man får när man inte uppdaterar på några dagar eller när man inte svarar på mobilen på några timmar, haha. Förstår att folk undrar.

Vi har varit lite sega de senaste dagarna så har inte haft så mycket att skriva om. Vi försöker sysselsätta oss i väntans tider. Bio, middagar osv.

Just nu sitter jag och äter min nattmat. Tre rostmackor med Philadelphia och jordgubbssylt och melon. Inte det mest hälsosamma men man får ta det man är sugen på. Somnar alltid 00, sen vaknar jag klockan 2 och är uppe mellan 2-5 tills jag kan sova igen. Så trött på att vara trött och inte kunna sova!

Igår var jag och klippte mig. Blev inte så nöjd, men det blir jag i princip aldrig så det var ju väntat. Tror felet är mitt hår och inte frisörerna. Kan inte bestämma mig om jag ska ha långt eller kort. Har så fruktansvärt tjockt hår och ännu tjockare nu under graviditeten också så det är helt värdelöst och går inte att göra nånting med då det är så tungt. Livets stora problem :).

Nej, nu är klockan 5.15 så ska väl ta och försöka sova någon timme. God natt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s