Gravidstatus v. 40

Ingen bebis än, så här kommer en gravidstatus av vecka 40.

Fotograf: Patricia Thern 

Mår bra, inga speciella gravidkrämpor. Förutom att det är jobbigt att vända sig i sängen på nätterna. Magen har sjunkit ännu mer så det känns som att den hänger och det är framtungt. Precis som att jag har ett tungt bowlingklot i magen. Det är svårt att hitta en skön ställning att sitta i. Magen hänger liksom ner på låren nu, haha. 

Det är mer psykiskt jag har mått lite dåligt den här veckan. Inte dåligt egentligen men har känt mig lite nere. Svullen, ful, stor och har inte orkat socialisera mig. Har mest hängt med Robin och Victoria. Känns ändå helt okej att jag börjar känna såhär nu. Det är ju inte långt kvar. Så några veckor av att känna sig mindre fin får man väl stå ut med. 

Sammanfattningsvis fram till vecka 40 får jag väl ändå medge att jag har haft en fruktansvärt bra graviditet. Det var egentligen fram till vecka 13 som var riktigt vidriga av illamående (sjukt hur snabbt man glömmer) men efter det har jag verkligen knappt haft en enda krämpa. Inte ens småsaker som halsbränna, kliande mage, nästäppa etc. Fantastiskt! Pyttelite foglossning vid hög ansträngning men that’s it. Tror träningen har hjälp mycket. Har inte haft något ryggont eller så trots rätt stor mage. 

Vi får se om det blir en gravidstatus för vecka 41 eller om bebis behagar kika ut. Känner verkligen ingenting så han gottar sig nog där inne ett tag till…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s