Gravidfotografering 

I fredags fick jag möjligheten att göra en gravidfotografering. Inget jag haft en tanke på att göra, men nu i efterhand förstår jag vilket fint minne det kommer att vara. Är så glad att jag gjorde det!

Jag är verkligen inte en person som gillar att posera framför kameran, och känner mig oftast rätt obekväm. Men fotografen, Patricia, var så himla avslappnad så det kändes bara så bra och naturligt. Och vilka magiska bilder hon tog! Så himla duktig. 

Forograf: Patricia Thern  

Kan verkligen tipsa om Patricia. Så himla gullig och jordnära, och så duktig med kameran och att fånga ljuset. Hennes hemsida finns här (klick). 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s