Tankar i vecka 40

Nu är vi några dagar in i vecka 40. I slutet på denna vecka är alltså bebis beräknad. Har en känsla av att han trivs i magen och kommer stanna ett tag till. Ställer in mig på att gå över två veckor, men innerst inne vill jag att han ska komma NU. Senaste dagarna har jag verkligen blivit så trött på att vara gravid. Har inga speciella krämpor men är så trött på magen som är så enorm nu. Känns som att jag går runt med ett extra stort och tungt bowlingklot i magen. Ytligt sett vill jag ha tillbaka min vanliga kropp, kunna träna hårt, röra mig fritt och ha mina vanliga fina kläder. Till och med mina gravidkläder börjar bli för små för magen och då tycker jag verkligen att det är dags för lilla E att titta ut! Känner mig stor, ful, tjock, uppsvälld och inte som mig själv. Idag på dagen var vi ute på Drottningholm Slott vilket var jättemysigt men nu på kvällen vill jag bara vara för mig själv i soffan och inte umgås med någon. Antar att det är helt normalt att känna såhär sista dagarna innan det är dags. Det är väl meningen att man ska vara så trött på att vara gravid som en pepp på att förlösa barnet. Jag får försöka tänka att jag kommer att känna så här max 2.5 veckor till. Allt som kommer med kropp och utseende är ju egentligen helt oväsentlig i detta – kroppen är fantastisk och jag bär ju faktiskt ett barn. Det i sig är värt all förändring i kroppen, men just nu låser jag helst in mig och umgås med mig själv eller Robin bara. Hoppas det är en liten dipp och att jag är på banan efter helgen igen. Kan ju inte bara sitta här i soffan och känna mig tråkig och ful, behöver sysselsätta mig i väntans tider :).

Robin är ute på middag med några vänner ikväll så jag umgås med godisskålen och Netflix.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s