Gravidstatus v. 39


Magen eller kanonkulan mår bra. Men nu tycker jag att den verkligen är ivägen. Längtar till att kunna böja mig ner som en vanlig människa, plocka upp saker utan att känna mig som Agda 97 år och kunna sova på magen! 

Mår bra! Rätt trött men svårt att sova, men jag är van. Orkar ändå hitta på saker på dagarna vilket är riktigt skönt. Väntan blir inte lika lång då. Igår var vi till exempel ute med båten, även om jag inte är supersmidig är jag så tacksam att jag mår så pass bra att jag orkar göra sånt som ger mig energi. 

Cravings inget nytt på den fronten. Frukt är fortfarande något jag kan äta i oändliga mängder. Men vet inte om det beror på graviditeten eller bara allmänt för att det är så gott med läskande frukt nu på sommaren.

Längtar verkligen efter bebis nu! Även om jag har och har haft en fantastisk graviditet så börjar jag bli lite trött på att vara gravid. Längtar efter att kunna bära vanliga kläder (är så shoppingsugen!). Känns som att jag ser likadan ut varje dag… så tråkigt att klä sig med den enorma magen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s