Göteborgshäng

Idag solade jag på balkongen en stund innan Robin kom hem från jobbet. Gissa om jag blev glad när han kunde smita tidigare idag. Börjar bli lite uttråkad av att bara gå hemma. Försöker boka in något varje dag men jag blir tydligen uttråkad ändå om jag inte är ständigt aktiverad, haha. Antar att jag får försöka njuta, blir väl full aktivitet när bebis är här. Går in i vecka 39 idag, sjukt!

Vi satt oss i alla fall på Göteborg i Hammarby Sjöstad och avnjöt fredagsdrinkar i solen. Kan erkänna att jag börjar sakna alkohol nu. Ska förbi systemet nästa vecka och kyla en champagne som jag ska ta med mig till BB. Det är man fasen värd efter 9 månader utan alkohol och bärandet på en människa i magen!

Nu ligger vi i sängen och kollar på film. Eller Robin gör. Jag är verkligen världens sämsta filmtittare. Kan inte koncentrera mig så bra om filmen inte är superspännande de tre första minuterna. 

Vi tänkte gå upp tidigt imorgon och åka ut en sväng med båten, weho! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s