Ledighetslunkadet – allt tar 4 gånger så lång tid

Man vänjer sig fort vid ett lugnare tempo. Jag har verkligen kommi in i ett ‘ledighetslunkande’. Vanligtvis är jag en ganska stressad person. Sitter liksom aldrig i soffan hemma och bara tar det lugnt när jag inte jobbar, utan fixar alltid hemma och håller på, tränar, träffar nån vän osv.

Fick en chock i förrgår när jag åkte och storhandlade. Började med en fika och sedan handlingen. Kom hem efter 2.5h, haha! Nu förstår jag typ varför pensionärer inte hinner ses om dom ska storhandla och gå till frissan, det tar ju hela dagen. Annars bränner man ju av en storhandling på 20 min. Fick med mig min syster så vi startade med en fika för att få upp energin. 

Nu ska jag ta en promenad mot Globen för en lunch i solen med Jessica. Puss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s