Gravidstatus v. 38

Wow, nu är det verkligen nära. Mellan vecka 37-42 sker 95% av alla födslar så här väntar vi med spänning. Har inte känt av att något är på gång än dock, så räknar fortfarande med den senare delen :). 

Magen är stor som ett hus. Får en liten chock varje gång jag ser mig i spegeln. Den känns inte så stor som den ser ut. Han kickar och rör sig som en galning. Ibland känns det som att han försöker ta sig ut via midjan, haha. 

Mår fortfarande oförskämt bra. Kan bli lite jobbigt att gå fort och länge men med några vilopauser går det prima. Sömnen är fortfarande dålig, men jag överlever och tar ibland en liten tupplur på dagen. Gör fortfarande ont i höften när jag ska vända mig på nätterna, men jag är vid gott mod och håller ut då jag vet att det max är en månad kvar.

Cravings har jag fortfarande inte ordentligt på något, men frukt slinker ner som bara den. Iskall, krispig vattenmelon, persikor och nektariner är favoriterna. Åt en mangoglass igår och är nu jättesugen på det igen. Så ska göra mina egna mangoglassar ikväll tänkte jag.

Inför bebis ankomst är i princip allt klart. Lite småsaker men sånt som går att ordna när bebis är utanför magen. Beställde en skötväska från England där underbara PostNord levererade avin fyra dagar efter att den gått i retur, så jag fick beställa om den och hoppas att den kommer fram snart. I veckan tänkte jag handla lite snacks till BB väskan. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s