En torsdag: Besök hos barnmorskan, bilköp & vardagslyx

Jag måste verkligen skärpa mig med att ta bilder till bloggen. Men tappade min mobil i golvet och fick en repa i kameran så bilderna blir inte on top precis. Tänkte vara ekonomisk som mammaledig och inte köpa en ny men nu får jag kanske göra det ändå.

Jag trodde jag skulle vara rastlös av att vara hemma utan att göra något på dagarna men jag underhåller mig visst rätt bra ändå :). Så vad gjorde jag en torsdag som mammaledig utan barn då?

Jag började dagen med en frukost på vår eminenta balkong.

(Den är inte sådär jätteeminent, liten och ut mot gatan. Men det är i alla fall en balkong!)

Efter frukosten på ballen så var det dags för besök hos barnmorskan. Allt såg som vanligt toppen ut. Han är fixerad och magen har sjunkit rejält, så nu låg den till och med under medelkurvan. Vi skulle skriva en sammanfattning av graviditeten men det fanns inget att skriva eftersom allt varit så bra genom hela graviditeten. Som jag misstänkte så går det inte att göra något åt min höft som gör ont på natten. Sover ca 4h per natt totalt men verkar klara mig på det så antar att kroppen är redo för ett litet knyte och ingen sömn. Vi skulle också skriva en förlossningsplan men jag är verkligen så öppen och ödmjuk inför förlossningen så jag har inga specifika önskemål. Eftersom jag aldrig varit med om en och allas upplevelser är så olika så känner jag inte att jag redan nu vill bestämma vilken smärtlindring jag vill ha eller om jag önskar föda i en specifik ställning. Jag tar det som det kommer och vad som känns bra just då.

Efter barnmorskan lunchade jag med Elina och sedan åkte jag till Robins kontor för att vi skulle åka och hämta lilla bilisen! Nu har vi äntligen en till bil när Robin använder den andra. Så skönt. Det var typ en bättre känsla än att ta körkort, haha. Ska fira med ett åka och shoppa idag. Har verkligen saknat lilla Citronen och att kunna åka vart jag vill när jag vill.

Den lilla vita Seat Ibizan blev det. Så söt och perfekt lagom stor. En liten lillasyster till storebror. 

Vi körde hem bilarna och sedan var det dags för middag hos Jonas och Camilla. Så trevligt att bli bortbjuden en torsdag. Man borde bjuda på middag på vardagar oftare. Sån vardagslyx! 

Det var min torsdag. Nu ska jag träffa Victoria för lunch och sedan blir det nog som sagt lite shopping:).

2 reaktioner på ”En torsdag: Besök hos barnmorskan, bilköp & vardagslyx

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s