Gravidstatus v. 37

Om jag för några veckor sedan sa att jag inte var trött på att vara gravid, så kan jag säga att jag är det nu! I alla fall på nattetid… nätterna är fruktansvärt plågsamma och jag känner mig helt utmattad. Min höft låser sig totalt om jag ligger i samma position i mer är typ 30 min. Varje gång jag ska vända mig i sängen (om jag ens kan, ibland går det bara inte pga låsningen) så gör det så fruktansvärt ont samt att hela höften knäcker. Ska prata med barnmorskan på måndag, men efter massa googling verkar det som att det inte går att göra något åt. Det är helt enkelt något man får leva med som gravid. Sover enligt konstens alla regler med 100 kuddar som ger stöd osv. Fasar för nätterna och vill verkligen inte gå och lägga mig. Blä!

Annars mår jag prima och dagarna flyter på. Lillen sparkar på som bara den och det är så mysigt! Tänk att det bara är lite tunn hud som skiljer oss åt. Funderar mycket på vem han är där inne. Hur ser han ut? Hur kommer hans personlighet att vara? Nu längtar vi efter dig som bara den <3.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s