Gravidstatus v. 36

Börjar känna mig rätt tung nu. Mår överlag fortfarande väldigt bra. Däremot får jag ont i höften när jag sitter eller ligger i samma position länge. Kan i princip alltså inte vända mig på hela natten i sängen och sover i samma position en hel natt. Fruktansvärt obekvämt men jag kan verkligen inte vända mig. Det är som att hela höften låser sig. Får kämpa i smärta för att komma upp ur sängen på morgonen. Sängen hemma är hårdare än den i båten och där går det bättre och jag får inte lika ont. I båten, där vi är nu, har vi en tempurmadrass vilket nog inte är optimalt. Men jag vill tillbringa semestern i båten så jag håller ut och försöker ta en liten tupplur på dagen så inte sömnen blir helt förstörd :).

image.jpeg

image.jpeg

Har inga bra bilder på magen från denna vecka och svart gömmer magen, men nu är den STOR!!!

Annars flyter allt på som vanligt och bebis verkar må bra där inne. Han har senaste veckorna börjat vara extremt mer aktiv. Han kan hålla igång med buffar och sparkar flera timmar i sträck. Igår höll han på non stop i över 3 timmar. Förut har han buffat en 10-20 minuter typ 5-6 ggr om dagen men nu är det i princip hela tiden. Sover han aldrig undrar jag? Vaknar exakt klockan 4 varje natt (morgon?) av att han har kick-kalas där inne. Så han verkar ha sina rutiner. Hoppas han inte behåller dom utanför magen bara, haha.

Har blivit mer sugen på onyttigheter nu på slutet. Klämmer i mig glass, bullar, choklad och chips i princip dagligen. Inte bra för mig och bebis men kan inte hålla emot, har riktigt dålig karaktär när det gäller sånt. Men det är ju semester också och då är det lättare att sånt slinker i. Man hinner ju inte med sånt när man jobbar.

Jo men titta, hittade visst en bild på magisen där man ser hur stor den är:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s