Att gråta över en missad pedikyr

Semestern fortsätter på båten och det går ingen nöd på oss. Vilket pangväder vi har haft! Det bästa med båt är att 1. Det alltid är bättre väder ute i skärgården och 2. Att det alltid går att hitta en vik där det är lä och varmt i solen.

Igår åkte vi dock hem en snabbis eftersom jag verkligen ville gå på pedikyr (ytlig tjej, haha) men jag når verkligen inte ner till tårna nu och jag hatar att ha ofräscha fötter. Dock så hade dom bokat in mig på fel dag! Fy, vad besviken jag blev. Robin passade på att åka in till kontoret en sväng bara för att jag skulle på pedikyr. Men, men sånt händer. Höll dock på att börja gråta, haha dessa gravidhormoner, vem gråter för en missad pedikyr? Vi gick till vår favorit restaurang för tapas – Aqui och åt en god middag och drack drinkar så det blev en bra dag ändå.

När vi ändå är hemma en sväng ska vi nog åka och provköra lite bilar idag. Vi sålde Citronen som vi kallade den, och har insett att vi behöver en till bil som är lite större. Robin har den andra bilen i jobbet och eftersom jag ska vara mammaledig i 14 månader känns det skönt att kunna ha en bil som jag kan färdas med Lillen i. Kraven är 4 dörrar, plats för barnvagn, iso fix och en fin färg. Sedan får Robin stå för dom mer tekniska kraven, haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s