Gravidstatus v. 35

Var hos barnmorskan igår och allt ser fortfarande jättebra ut. Jag mår väldigt bra än så länge. Dock får jag som tidigare nämnt foglossning vid insida lår och höften när jag anstränger mig för mycket. Här om natten hade jag så fruktansvärt ont att jag inte ens kunde vända mig i sängen. Det gick bara inte hur jag än kämpade och försökte, ville bara gråta av smärtan. Men resterande nätter har varit hanterbara även om det gör lite ont varje gång jag ska vända mig.

Sömnen är fortfarande katastrofal, men orkar inte klaga på den mer. Så skönt med semester i alla fall så att jag kan vila precis när jag känner för det. 

Jag har typ fått en eller två cravings! Eller vet inte om det har med graviditeten att göra, kan ju vara en allmän craving också. Det är jordgubbar med vispgrädde (ovispad!), sen har jag också fått riktig sug på iskall vattenmelon. Det är inte såna cravings att jag hysteriskt måste ha det NU, men är jag i affären så köper jag det.

Magen växer på och följer medelkurvan på pricken. Sjukt vilken kraft en liten minimänniska kan ha. Ibland sparkar han så fruktansvärt hårt att jag nästan tappar andan. Han älskar att kicka på revbenen när jag ligger ner. Han brukar göra det precis när jag har somnat, så att jag vaknar med ett ryck pga smärtan. Barnmorskan sa igår att dom kan sparka så hårt att man får blåmärken på insidan. Jo tack, jag har säkert ett helt gäng. Men bara han rör sig är jag glad så några blåmärken och lite smärta får jag tåla.

Igår började vi skriva lite önskemål inför förlossningen samt lägga fram lite saker som ska med i BB väskan. Nu börjar det verkligen närma sig! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s