Gravidstatus v. 34

Tänk att det bara är ca 6 veckor tills lillen är här ❤. Nu på slutet tycker jag att tiden går så fort! 

Det är så skönt att ha gått på semester. Både sammandragningar och foglossning bara försvann. Måste bero på det lugnare tempot. Överlag mår jag fortfarande bra. Men sömnen är KATASTROF, alltså verkligen så extremt dålig. Magen är verkligen stor nu så det är jättesvårt att hitta en skön position. När jag väl har gjort det så vaknar jag efter 30 min och måste byta position för att den blivit obekväm. Är fortfarande förkyld också vilket gör att min näsa är helt igentäppt så som grädde på moset vaknar jag också flera gånger per natt av att munnen är torr som sandpapper. I natt somnade jag vid 00. Vaknade 2.50 låg sen vaken till 5. Somnade till 6. Läste till kl 7 och somnade sedan om till 8. Ska dock sluta kolla på klockan då jag tror att det gör mig mer mentalt trött. Har däremot ingen panik över sömnen just nu eftersom jag ändå är ledig. Men är trött på att känna mig så trött.

Annars har jag verkligen ingenting att klaga på. Har inte tröttnat på att vara gravid än, men längtar så efter vår lilla bebis ❤. Han kan dock få gotta sig i magen tills semestern är slut :).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s