Första dagen som mammaledig 

Då var man mammaledig – utan barn. Eller rent officiellt så går jag inte på mammaledighet förrän 17 juli men har nu semester i fyra veckor innan, så igår jobbade jag min sista dag. Planerar att vara tillbaka i oktober 2018. Känns sjukt! 

Mina fina kollegor bjöd på långlunch på Piren. Så härligt att solen sken och vi kunde sitta ute och prata i ett par timmar. 

Så vad har jag gjort hittills som mammaledig då? 

Jag har bland annat storhandlat mat och handlat det sista till bebis ankomst. Nu tror jag det som saknas är en lite mössa för nyfödd som han kan ha på BB, that’s it. Men det är ingen stress. Ska ta mig till Livly och köpa ett par under semestern.

I morse vaknade jag 8.30(!!!) Väldigt sent för att vara mig (men var uppe inatt och hämtade Robin på deras sommarfest så det blev sent :)), åt en lång frukost och sedan åkte jag och spraytannade mig. Nu ser jag fresh & brownie ut.

Just nu håller jag på att plocka upp allt jag fick på min Babyshower.

Detta är bara det jag inte hunnit plocka i ordning än. Sååå mycket saker!

Ska fortsätta med detta och annars ska jag bara strosa runt och fixa här hemma. Skön start på ledigheten :).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s