Elak sjukdom och semesterförberedelser 

Är fortfarande helt varm i hjärtat efter den fina babyshowern jag fick 💙. Kan inte riktigt smälta det hela! Min sjukdom vill inte riktigt ge med sig vilket är sjukt frustrerande. Är fortfarande helt packad med snor och har en jobbig hosta. Tycker det är så obehagligt att hosta när man är gravid. Känns som att Lilleman kläms sönder där inne. Pga min jobbiga hosta har jag suttit hemma och jobbat idag. Är inget trevligt störningsmoment på jobbet. Kan inte sova heller eftersom hostan förvärras när jag ligger ner, så sömnen är ännu mer katastrof än tidigare. Men det är bara att bita ihop :). 

Imorgon är min sista dag på jobbet på FJORTON månader. Det känns helt sjukt. Så imorgon går jag till kontoret oavsett hostläget. 

Just nu sitter jag och äter lite mellanmål i väntan på Robin (har inte städat bort babyshower pyntet än, det får vara kvar ett tag 😍). Vi ska åka och äta middag hos svärisarna. I väntan på honom så skriver jag en inköpslista av mat som ska inhandlas till båten. Vi åker ut på söndag och tänkte tillbring tre veckor ute i skärgården. Oj, vad jag längtar! Må den svenska sommaren vara med oss :). 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s