Babyshower!

Åh, vet inte ens vart jag ska börja. Idag överraskades jag med den bästa babyshowern man någonsin kunnat önska sig 💙. Allt var så fint fixat och herrrjösses vad mycket fina presenter Lilleman fick. Alltså, det var verkligen FÖR mycket! Blir nästan ett helt inlägg tillägnat bara presenterna. Allt ätbart var helt magiskt och jag blir tårögd bara jag tänker på hur alla har fixat och donat för mig och bebis! Elisa hade till och med flugit in från Finland endast för babyshowern!!! Jag har verkligen dom bästa vännerna man kan ha och jag är så oerhört tacksam. Finner inga ord för att beskriva hur glad och tacksam jag är, så här kommer en bildbomb istället.

Tänk att Victoria’s lilla L och vår lilla kille kommer ha 9 månaders åldersskillnad. Precis som jag och Victoria. Vi har känt varandra i över 20 år 💖. Våra killar ska bli bästisar, vare sig dom vill eller inte, Haha!

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s