Gravidstatus v. 33

Den här veckan har jag ju varit sjuk så har tillbringat mestadels av tiden i sängen. Det positiva är att min foglossning och sammandragningar bara försvann. Måste ju bero på att jag legat och vilat flera dagar. Räknar dock med att dom kommer tillbaka när jag är igång som vanligt igen. 

Graviditetsmässigt mår jag bra. Magen växer verkligen sjukt mycket. Köper en tröja en vecka och veckan efter är den för liten, haha. Galet! Hoppas sommaren blir bra så man kan ha sköna klänningar. 

Känner mig inte fullt lika smidig son förra veckan. Att raka eller smörja in benen är världens projekt. Unnade mig pedikyr tidigare i veckan så fräscha fötter har jag i alla fall. 

Idag har jag tvättat alla lillens kläder. HERREGUD vad mycket han har. Han får byta outfit flera gånger om dagen som en liten fashionista:). Tänkte att det skulle vara mysigare än vad det var, haha. Tog en timme att klippa bort alla prislappar på kläderna och sedan upptäckte jag att mycket inte fick torktumlas. Så fick hänga upp alla små kläder i torkrummet. Nu är allt från kläder, babynest, sängkläder och gosedjur upptvättade i alla fall. Så skönt! 

Har haft lite svårt med maten denna vecka. Vet inte om det beror på att jag varit sjuk. Kan vara en kombo. Blir jättehungrig men är inte sugen på något. Går bra att gå ut att äta då nån annan lagar maten men blir osugen när jag lagar själv och inget känns gott. Men när jag väl äter så får jag i mig mycket mat och det smakar bra. Blivit mycket skräp denna vecka pga sjuk så nu ska jag försöka få i mig lite hälsosammare mat så bebis får i sig bra näring.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s