Sjuk

Usch, att vara sjuk när man är gravid i vecka 33 är ingen lätt match. Har varit helt sänkt (och är iof fortfarande, men nu har jag en paus i febern). Typiskt nog är Robin bortrest också så har ingen som kan ta hand om mig. Skulle vilja byta lakan i sängen eftersom dom är helt blöta av mitt febersvett men jag orkar verkligen inte… får lägga mig på soffan ett tag tills det torkat, haha. Fy alltså. Har bestämt att jag ska vara frisk på lördag då ska jag tvätta mig själv och storstäda hela hemmet. Storstäda mår ju iof inte kroppen så bra av som gravid men det gör i alla fall själen:). 

Jag har i alla fall varit duktig och för första gången inte jobbat hemifrån när jag är sjuk. Har bara svara på 4 mail och 2 sms. Mycket bra jobbat av mig. I vanliga fall får jag stressattack men eftersom jag i princip lämnat över allt inför att jag går så är det ju ett ypperligt tillfälle för min efterträdare att träna:). Nu har jag som sagt en paus i febern så ligger i den sidan av sängen som är torr och äter glass med hallon. Stackars bebis i magen, han har sockerchock eftersom jag bara fått i mig glass, kakor och chokladbollar. Måste försöka ta mig ut och handla lite strepsils och smoothie ingredienser senare idag. Nu ska jag fortsätta jobba på att bli frisk :)!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s