Gravidstatus v. 32

Okej, klockan är 4.19 och jag har varit vaken sen klockan 2. Sömnen är katastrof… Ligger i båten så det är rätt mysigt ändå. Passar på att skriva en gravidstatus för vecka 32.

Överlag mår jag jättebra. Det är som sagt bara sömnen som är åt skogen. Vaknar typ 20 gånger per natt. Hittar ingen bekväm sovställning, är hungrig, kissnödig eller vaknar bara och kan inte somna om. Det har varit en intensiv och stressig vecka på jobbet plus att vi kommit hem vid 21 eller 23 varje kväll så jag är egentligen helt slut. Men två ynka veckor kvar till ledighet så jag kämpar! 

Maten är verkligen från och till. Vissa dagar är jag så hungrig hela tiden och sugen på allt, och andra är jag inte sugen på nått och blir mätt och illamående av minsta lilla. Kanske beror på hur han ligger i magen? Tänker att han i vissa positioner trycker mot tarmarna och magsäcken. 

Känner mig smidig för att vara i vecka 32. Går jättebra med båten vilket jag varit lite orolig för. En sommar utan båt vore katastrof! 

Humöret är stabilt. Foglossningen och sammandragningarna är okej bara jag inte springer/går fort länge eller bär tungt. Men det är ju lättare sagt än gjort:). Har svårt för att inte handla för mycket på Ica och har svårt att gå i snigeltempo. 

Börjar bli lite stressad då jag vill ha klart så mycket som möjligt inför bebis ankomst innan semestern. Vi går på semester om två veckor och tänkte vara ute med båten hela semestern. När vi kommer hem är jag på väg in i vecka 38 och det finns ju chans att han kommer då (man brukar ju föda mellan v 38-42) även om han mer sannolikt kommer under den senare delen så vill jag ha det mesta klart. Vill tvätta alla hans kläder och filtar, montera skötbordet och köpa allt som behövs till det (blöjor, salvor, tvättlappar, termometer etc.), montera babyskyddet i bilen, köpa en ny bil innan vore trevligt att hinna också, börja lägga fram saker som ska med i BB väskan och handla till den osv, osv. Behöver nog inte stressa men gillar att ha kontroll :).

Nej, nu kanske man ska försöka få ett par timmars sömn! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s