Ett dygn i Nynäshamn

Igår sken solen, även om det inte var megavarmt men det gäller att ta tillvara på de soliga dagarna. Vi åkte till Nynäshamn med båten. Puttrade typ hela vägen så det var mysigt då vägen dit från Landfjärden är rätt fin.

Vi la till och satt i båten tills solen började gå ner. I båten är det lä så då blir det varmt och skönt, men utanför var det rätt kallt.

Då det blev rätt kyligt till kvällen var vi så osugna på att grilla så vi tänkte äta en god middag på Kroken. Till vår besvikelse var det fullt, så vi fick sätta oss på Flötet istället. Maten var okej där men det var lite slafsig stämning. Dessutom fick vi in förrätten samtidigt som huvudrätten vilket var lite märkligt. Ingen restaurang jag rekommenderar i alla fall. Det var hur som helst skönt att slippa laga mat. Vi blev inte så långvariga där utan gick till båten och la oss i sängen med chips, choklad och ett avsnitt av GW’s Mord. 

Imorse vaknade vi till mulet väder. Dukade upp en mysig frukost framför Nyhetsmorgon. Vi strosade runt lite i Nynäs och handlade lite grejer till båten. Lagade lunch och tog en fika i båten innan vi åkte hemåt igen. Jättemysigt dygn med min kära. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s