Överraskad 

Jag är lite oruttad på det här med att blogga. Glömmer ju bort att ta bilder. Skärpning på mig! 

I veckan har vi varit på både förlossningskurs och amningskurs. Det är skönt att få veta sånt man inte vet och vad man inte behöver oroa sig för. Typ om barnet har lite rött urin eller bajsar limegrönt första tiden. Finns nog tillräckligt att oroa sig för ändå:).

Igår var jag på middag med mina kollegor och helt plötsligt överraskar dom med detta:

Hur underbara, fantastiska kollegor kan man ha? Blev helt överväldigad och känner mig så bortskämd <3! Kommer sakna jobbet så mycket, samtidigt som det kommer bli skönt att vara borta från det. Får hälsa på ofta.

Nu ligger jag helt utslagen i soffan. Vi har kommit hem sent varje kväll eftersom vi haft aktiviteter hela veckan. I natt sov jag i princip ingenting heller så med dålig sömn i bagaget från resten av veckan så är jag HELT slut. Ska nog lägga mig i sängen nu och njuta ordentligt av att det är fredag imorgon:).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s