Gravidstatus v. 31

Mår fortfarande bra. Tröttheten från förra veckan försvann och jag känner mig normalt trött igen. Kan ha varit solen och långhelgen som påverkat det också:). Sömnen är okej, har vant mig vid att vakna ofta.

Magen växer otroligt mycket och Lilleman likaså. Jag känner hur han rör sig i princip hela tiden nu och hur det är trängre för honom i magen. Han är ju ca 38 cm! Nu kan han ibland trycka sig och sparka så det gör ont. Men jag tycker mest det är mysigt. Sjukt när man ser hur han typ sträcker sig och magen drar sig åt olika håll. 
Har fortfarande inga cravings så börjar nog inse att jag inte kommer att få något av den gravidgrejen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s