Bra start på långhelgen 

Som jag skrev i förra inlägget så var min plan att föreslå en middag ute för Robin när han kom hem. Han var lättövertalad och dessutom behövde han nog en öl eftersom han 1. Satt i jättelång bilkö hem och 2. Blev påkörd bakifrån i kön (det gick som tur var bra, bara bilen som blev skadad). 

Vi satt oss på vår kvarterskrog, Gamla Enskede Matbod. Alltså, jag älskar Gamla Enskede. Vi bor verkligen i en idyll och jag vill aldrig i mitt liv flytta härifrån.

Robin fick sin öl och jag slog till på alkoholfritt bubbel. Vi tog toast med kalixlöjrom och smetana till förrätt och båda tog entrecote till huvudrätt. Den är magisk!

Efter en skön natts sömn (eller skön för att vara gravid, bara två kisspauser och 3-4 uppvak för att vända sig) så satt jag på Nyhetsmorgon i sängen och drack kaffet där. Så skönt att vakna till en dag utan planer. Vi kom på att vi nog inte haft en sån dag på hela året… 

För att få dagens motion så gick vi ut på varsitt håll. Robin tog en löptur och jag tog en skön promenad på en timme. 

Sedan åkte vi och tankade båten och resten av dagen bestod av shopping. Nu är klockan 8 och jag har redan varit vaken flera timmar. Vi hade en persiennkille här hemma tidigt imorse för att få en offert på att sätta in nya persienner. Robin åkte iväg på ett par möten men han är snart tillbaka och då blir det ut med båten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s