Halvdag & besök hos barnmorskan

I morse hade vi besök hos barnmorskan. Vanlig kontroll av mina värden, blodtryck, bebisens hjärtljud och SF-måttet (=mäta magen för att se att han växer som han ska). Allting var perfekt med både mig och bebis. Han ligger på medelkurvan och följer tillväxtkurvan exakt på millimetern. Barnmorskan sa att han känns lång och smal. När vi gjorde ultraljud fick vi också en kommentar om hans långa ben. Så han verkar ha fått långgenen av släkten Bäckström och Rydén.

Efter det traskade jag ner till jobbet. Så smidigt att välja en barnmorska på samma gata som kontoret (går på Mama Mia Kungsholmen). Idag jobbade jag bara halvdag eftersom det är röd dag imorgon. Så efter två möten så åkte jag hemåt och bytte om till en något mer bekväm outfit och tog tunnelbanan för att möta upp min kära syster. Tvingade henne att ta en pluggpaus för att umgås med mig :).

Missade precis tbanan så det var 10 min till nästa, men det gjorde ingenting för solen sken.

Vi köpte en varsin smoothie och satt oss i solen. Kikade lite i centrum. Jag var sjukt shoppingsugen men hittade inte så mycket så det var väl bra för ekonomin. Köpte en lång kofta bara som passar min gravidgarderob bra. 

Nu väntar jag på att Robin ska komma hem. Ska nästan föreslå en middag ute tror jag. Har lite fredagsfeeling idag pga röd dag imorgon. Blir långhelg för mig eftersom jag tagit semester på fredag. Vädret ser ut att hålla i sig så det blir en helg ute i Skärgården med båten, tjoho!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s