Gravidstatus v. 30


Överlag så mår jag bra. Har inte haft några hormonella inslag på humöret tidigare, men det har börjat komma denna vecka. Kan eventuellt bero på tröttheten också. Får ofta saker på jobbet med kort deadline och det är mycket stress, brukar hantera stress och press bra men nu vill jag typ börja gråta när jag får saker fem i tolv och känner press. Började också gråta igår när jag inte hittade något att ha på mig, haha.

Sover inte så bra på nätterna, vaknar flera gånger och det är lite kämpigt att vända sig nu. Känner mig som en sköldpadda som hamnat på rygg. Det är väl bara börja vänja sig vid dålig sömn :). 

Så skönt att jag fortfarande orkar träna, känner verkligen hur det ger mig energi och jag tror det är en stor faktor till att jag mår så bra. 

Däremot orkar jag typ bara jobba och inte hitta på så mycket på vardagarna. Jobb, träning och sen hem laga mat och städa, det räcker. Ska jag träffa vänner på det blir jag helt slut. Får försöka träffa dom på helger när jag är utvilad. Klämde in en spontan fika med Vicki igår i alla fall eftersom jag kände mig pigg.

Har fortfarande inga cravings, men köttfärs och lax håller jag mig helst ifrån. Mår illa av tanken! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s