Tung vecka med bra avslut

Veckan har varit rätt seg och tung men helgen blev desto bättre. Har känt mig lite småtrött hela veckan, sovit dåligt och dessutom fick älskade, finaste Biffen komma till hundhimlen ❤. 

Vi fick i alla fall i båten i torsdags, bra tajming med det fantastiska vårvädret som äntligen kom.

I fredags efter jobbet så åkte vi direkt ut till Ängsholmen. 

Bäddade ut gäststsängen i båten. Vi tänkte sova i den istället för att behöva krypa ner i mid cabinen (lite meckigt med en stor mage). Tog med en tempurmadrass ut så vi sov som kungaparet. Vi måste nog klippa till den bara så den passar det trekantiga måttet.

Jessica och Jesper kom också ut i fredags, så kul när vårt lilla båtgäng är samlat! Lördagsmorgonen tillbringade vi på bryggan med frukost och invigning av våra chill beans. Riktigt härligt! Kring lunch droppade massa folk in så det blev en trevlig dag i solen med bubbel, mat och kubb. Min mobil dog och jag orkade inte ladda den så det blev inte mycket bilder.

I förmiddags när vi kom hem så mötte jag upp mamsi och syster. Dom bjöd på brunch och Elliot fick en fin dinglis till vagnen 😍. Efter det shoppade jag loss på H&M. Har verkligen inte mycket som passar just nu. Har mest använt kläder i större storlek eftersom utbudet av gravidklädkläder är så dåligt, men nu ser det bara konstigt ut då allt ändå är för kort i magen. Magen växer verkligen så det knakar. Kom på att jag måste göra en gravidstatus av vecka 30, det går så fort så hinner knappt med själv!

Nu har jag jobbat en stund framför datorn, så nu blir det bara chill fram till läggdags. Puss och kram!

En reaktion på ”Tung vecka med bra avslut

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s