Spadag & trötthetens återkomst

Idag jobbade jag fram till lunch. Åt en mysig lunch med mamma innan jag traskade iväg till Sturebadet. Unnade mig en spadag med relax, bad och en gravidmassage. Det är ju verkligen himmelriket att få ligga på mage med hjälp av en specialkudde och få ryggmassage. 

Tröttheten har sköljt över mig som en våg. Hoppas den inte är här för att stanna. Har varit så fruktansvärt trött idag så jag inte vetat vart jag ska ta vägen… var inte ens sugen på spa, så trött var jag! Och då vet man att det är illa. Efter min lilla spavistelse så gick jag hem och sov. Sov i 2.5h, haha. 

Efter middagen åkte vi ut till båten och lastade lite grejer. Hoppas verkligen att vi får i den till helgen. Vill njuta av båtlivet så länge jag orkar och kan!

En bild från förra sommaren när vi var på G till den årliga festhelgen på Utö.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s