Gravidstatus v. 29


Mår fortfarande bra. Börjar må lite illa när jag äter mycket, tror lilleman trycker på mot organen, inget konstigt. Försöker äta mindre portioner och oftare istället. Lite svårt på jobbet då jag oftast stressar mellan möten men försöker alltid ha lite nötter i väskan som jag kan tugga på. Fortfarande lite foglossning när jag går fort eller städar och håller på, men inget jobbigt och försvinner bara jag tar det lite lugnt.

Träna går fortfarande bra, men lite samma där som med maten. Orkar inte riktigt lika hårt och mycket så försöker träna 30-40min lite oftare istället för längre pass. 

Inga konstiga cravings och humöret är på topp. Känner mig nästan mer harmonisk i kroppen än innan jag blev gravid. Jag har känt mig väldigt pigg från vecka 16 typ men nu börjar jag känna mig lite tröttare igen. Inte på den nivån som innan vecka 16 (tog flera naps under arbetstid för jag kunde verkligen inte hålla ögonen öppna, och sov det första jag gjorde när jag kom hem). Nu är det mer att jag vill gå och lägga mig lite tidigare på kvällen än vanligt. 

Summerat mår jag prima och har verkligen ingenting att klaga på. Kanske lite ryggont då som är mitt eget fel eftersom jag burit ganska tungt i veckan eftersom bilen gick sönder (även om jag försökt matcha in Robin och han såklart alltid erbjuder sig att bära, eller tagit andra bilen när inte Robin behövt den). Men ibland orkar jag inte invänta honom och pallrar mig hem med stora kassar:). Ska lämna in bilen i veckan så det löser sig! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s