Gravidstatus v. 28

Jag mår jättebra och har inga krämpor. Kan få lite ont pga foglossning om jag går länge och fort, eller om jag bär tungt och städar, böjer mig mycket osv. Men det gör inte så ont att jag inte kan fortsätta och försvinner så fort jag tar det lugnt.
Jag har inga cravings. Kanske lite mer sötsugen än vanligt  (väljer hellre lösgodis än chips, vilket inte händer annars). Apelsiner har jag också ätit mycket. Kaffesuget har börjat komma tillbaka lite. Latte går bra men vanligt kaffe är lite svårare.

Träna gör jag fortfarande, dock mycket lugnare än tidigare och lite mindre. Ca 3-4 pass i veckan. 

Har gått upp 12 kilo (!?!?). Förstår inte vart dom har satt sig. Får på mig byxor i min vanliga storlek som jag använt sen innan. Känns som bara magen växt, men jag kanske är blind? Får anta att kroppen går upp så mycket den behöver. Bebisen kan ju inte väga så mycket än, haha. Ligger dessutom mitt på medelkurvan så lutar inte åt någon onormalt stor kille där inne.

Mitt humör är som vanligt. Frågade Robin och det tycker han också. Däremot är jag lite virrig och han instämmer, haha. Glömmer saker, tappar ord och kan inte hålla koll på allt i hjärnan som jag brukar. Känner mig inte lika kvicktänkt på jobbet. Känner mig dock pigg överlag och mina järnvärden har höjts. 

Hoppas det fortsätter såhär:) 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s